Тимчасовий «Гірський шатл», який обслуговував українців зі Львова до різних місць, припинив роботу. Спочатку планувалося, що послуга діятиме лише 1 та 2 червня, але "Укрзалізниця" у своєму офіційному повідомленні підтвердила обмежений термін дії послуги, як пише «obozrevatel».

Призначений маршрут пролягав від Львова до Яремче, Татарово-Буковеля, Ворохти та Рахова з додатковими зупинками на таких станціях як Ходорів, Янтар, Галич, Делятин, Микуличин, Вороненко, Лазещина, Свидовець та Билин. Однак нині немає жодних ознак продовження терміну дії послуги «Гірський шатл», а квитки не доступні для придбання.

Одночасно "Укрзалізниця" скоригувала розклад одного зі своїх найпопулярніших поїздів - маршруту Київ-Варшава, скоротивши час у дорозі на 1 годину 23 хвилини. Такої оптимізації було досягнуто за рахунок оптимізації прикордонних та митних процедур на станції Дорогуськ у Польщі.

"Укрзалізниця". Фото: скріншот YouTube-відео.
"Укрзалізниця". Фото: скріншот YouTube-відео.

За оновленим розкладом:

Потяг №67, що відправляється зі станції Київ-Пасажирський, тепер вирушатиме о 19:45 (раніше 18:19), прибуватиме до Варшави о 10:18 (раніше 10:15).

Потяг №68, що відправляється зі станції Варшава-Київ, тепер вирушатиме о 17:48 (раніше 17:50), прибуватиме до Києва о 12:13 (раніше 12:17).

Читайте також:

Тільки не зомлійте: скільки коштує купити квартиру в київській новобудові - нові ціни

ЗМІ розповіли, як дрібний шахрай із Запоріжжя Владислав Володський організував схему крадіжки на закупівлях для армії

Путіну сховатись все складніше: вже згоріла його найвідоміша резиденція, де був бункер