Мирне небо та щасливе безтурботне дитинство для власних дітей - це бажання кожної нормальної людини. Однак наразі українці змушені страждати, стікаючи кров’ю та втрачати рідних людей, бо російський диктатор Путін заявив, що українців не існує як нації, що цей народ не має права на існування. А українці не погодились на рабство і тому третій рік вже відстоюють власну незалежність і майбутнє своїх дітей у власній державі. А ще щодня вірять у перемогу добра над злом.

Володимир Путін та пропаганда РФ впевнено стрверджують, що Росія ніколи не починала війни, а лише їх закінчувала. Однак варто згадати, що саме керівництво Кремля здійснювало до України воєнні злочини в Чечні, в Молдові, в Сирії, в Грузії, в Лівії і ніколи не було покаране.

Відомий астролог Влад Росс прогнозує, що вже зовсім скоро в світовій політиці стануться значні зміни.

Так, за його словами, до Землі підлітає "диявольська" комета, яка "спричинить" розпад Росії.

"Вона здатна знищити всіх людей, які очолюють ненависні країни. Наприклад, загинув президент Ірану Раїсі, підстрелили прем’єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо. Чекаємо, що вона спричинить переворот в Московії, бо війська можуть бути незадоволені звільненням одного з генералів. Може виникнути навіть бунт. Це все може виникнути в червні 2024 року, коли ця комета підлетить максимально близько до Землі", - каже Влад Росс.

Разом з тим, у 2024 році війна в Україні ще не закінчиться, каже Влад Росс. Він готує суспільство до важливих змін лише у 2025 році, коли Росія почне розвалюватися.

"Я бачу, що розпад Російської Федерації почнеться після входження Плутона в знак Водолія. Плутон – це смерть і перетворення, а Водолій – це знак Росії, він увійде туди з 2024 року, вже в 2025 – він буде точно там. А от заморожування конфлікта почне відбуватись після ретроградного Марса. Марс керує війною. 6 грудня 2024 року він стане ретроградним. Ця його ретроградність триватиме символічно до 24 лютого 2025 року", - каже Росс.

Астролог стверджує, що першими від Росії відваляться Чечня і Кавказ, бо там повністю дотаційні автономні республіки та області. Далі підуть Урал і Далекий Схід, бо саме там зосереджені нафтові свердловини та корисні копалини, які годують всю Росію.