Так, згідно з новим попередженням «Київстар» деякі застарілі тарифи закриваються, пише Politeka.net.

А саме буде закрито для підключення нових абонентів тарифи LOVE UA Контракт, LOVE UA Світло Контракт, LOVE UA Магніт Контракт, повідомляє Politeka .

Ці тарифи змінюють назву Так, на абонентів «Київстар» чекатимуть LOVE UA Світло Контракт 2023 та LOVE UA Магніт Контракт 2023.

«Наповнення цих тарифів для абонентів, що діють, не зміниться», – уточнили в «Київстарі».

Крім того, з 13 червня для контрактних абонентів «Київстар» будуть доступні нові тарифи LOVE UA Магніт Контракт та LOVE UA Світло Контракт – спеціальний тариф для абонентів, які планують перейти на Київстар від іншого мобільного оператора зі збереженням номера.

Зазначається, що перенести свій номер до «Київстару» можна за три кроки. Як розповідали у компанії, для цього необхідно подати заявку – онлайн або в одному з фірмових магазинів Київстар, потім отримати нову SIM, а в день перенесення вставити нову SIM у телефон.

«Перенесення мобільних номерів (Mobile Number Portability, або MNP) — це послуга, з якою ви можете змінити оператора та зберегти свій номер, у тому числі код (наприклад, 093, 050, 095 та ін.)», - повідомили у «Київстарі» ».

Читайте також:

Ситний перекус всього за 15 хвилин: рецепт солоних сирників з вареними яйцями та зеленим горошком

Швидко та дуже ситно: рецепт незвичайного бутерброду у омлеті з помідором

Чим потрібно підгодувати часник у червні, щоб він виріс набагато більший: обов'язково зробіть це