У будь-якому будинку в кухонній шафі знайдеться лавровий лист. Ще б пак, цей поширений інгредієнт для кулінарії часто використовують у соліннях, м'ясних стравах і бульйонах. Однак мало хто знає, що лавр або Laurus Nobilis – це потужна рослина, якою правлять вогонь та сонце, а його магічні властивості включають зцілення, захист, любов та успіх.

І справді, лавровий лист у сучасному світі багато народів світу використовують для любові, пристрасті, гармонії, натхнення, мудрості, справедливості, пам'яті, визволення, сили, родючості, перемоги та зайнятості.

Наприклад, лавр відмінно підходить для використання в магії бажань чи інших речах, пов'язаних із досягненням бажань та цілей. Для цього потрібно написати бажання на лавровому аркуші та спалити його, щоб досягти своєї мети.

А ще багато хто вірить у те, що за допомогою лаврового листа можна залучити до будинку гроші та достаток. Для цього потрібно покласти під підлогу перед вхідними дверима 4 аркуші лавра: їх потрібно розмістити у вигляді хреста, листочки повинні "дивитися" в різні боки, а живці - стикатися.

Ще один сильний оберіг для захисту будинку та залучення достатку: 7 листків лаври потрібно зв'язати червоною стрічкою і повісити над вхідними дверима.

Якщо ж капнути на лавровий лист кілька крапель олії апельсина і покласти його туди, де в будинку зберігається заощадження, то незабаром можна відчути покращення якості життя.

Такий талісман буде доречний і в гаманці чи сумочці.

Якщо ви є власником бізнесу, ви можете взяти лавровий лист і покласти його всередину або під касовий апарат. Це приверне успіх і нових клієнтів у ваш бізнес.

До речі, якщо є бажання змінити своє життя на краще, то потрібно розтерти в долонях лавровий лист і візуалізувати, що плани вже втілені у життя. Головне, не сумнівайтеся у досягненні цілей.

До речі, щоб захистити свій будинок і всіх домочадців, розкладіть по кутах усіх кімнат листочком лавра. Так, у кутах зазвичай накопичується негативна енергія, яка призводить до конфліктів та хвороб.

Читайте також:

Чому не можна спати головою на північ чи ногами до дверей: про що говорять прикмети

Відлякують гроші та удачу: названі предмети, які не можна носити у гаманці. Перевірте свій

Старовинний обряд на гроші: що потрібно зробити, щоб позбавитися фінансових труднощів

Ви про це дуже пошкодуєте: чому в жодному разі не можна піднімати гроші, знайдені на вулиці